Hoe slaagt u erin om

een band te smeden
met uw klanten?

verhoog de waarde van uw klanten!

Uw grootste rijdkom is uw klantenkennis. Gebruik uw CRM-gegevens om ze te transformeren in gepersonaliseerde reclamecampagnes.

CRM display stelt u in staat complementaire producten of een partneraanbod naar voren te schuiven, een productbeoordeling achter te laten, een klantenvoordeel aan te bieden of uw inactieve klanten te heractiveren.

concentreer

uw aanpak
op de gebruiker

Uw klanten zijn gevoeliger voor reclameboodschappen op maat van hun profiel (aankoophistoriek, plaats, gendr, leeftijd, device, aankoopparcours op uw site,...). Reclame wordt dan relevanter, doeltreffender en respectvoller voor de consument.

Data base
b to b
notoriété de marque - Facebooknotoriété de marque - snapchatnotoriété de marque - pinterestnotoriété de marque - youtubenotoriété de marque - wazenotoriété de marque - DVnotoriété de marque - xandrnotoriété de marque - linkedinnotoriété de marque - spotifynotoriété de marque - adkymianotoriété de marque - hawknotoriété de marque - amazonnotoriété de marque - facebooknotoriété de marque - snapchat 2notoriété de marque - The trade desknotoriété de marque - pinterest 2notoriété de marque - Oathnotoriété de marque - youtubenotoriété de marque - displaycenotoriété de marque - waze 2notoriété de marque - linkedin 2notoriété de marque - facebook 3notoriété de marque - Snapchat 3notoriété de marque - youtube 2notoriété de marque - pinterest 4notoriété de marque - waze 4notoriété de marque - xandrnotoriété de marque - linkedin 4notoriété de marque - Akymianotoriété de marque - facebook 5notoriété de marque - Spotify

wees zichtbaar op de schermen die aansluiten bij

de digitale gewoonten van uw klanten

Communiceer duurzaam en gepersonaliseerd bij uw klanten in een premium en brandsafe kader op alle digitale schermen dankzij onze bevoorrechte toegang tot de geautomatiseerde aankoopplatformen om een vertrouwensrelatie en merkreflex op te bouwen.

wek de aandacht van uw klanten en prospects
via reclamecreaties

met impact!

beheer uw crm-campagnes samen met onz experts dankzij

... onze gepersonaliseerde dashboards

Die stellen u in staat de prestaties van uw reclamecampagnes 24/7 te volgen, in totale transparantie betreffende de strategieën en campagneprestaties.

... boodschappen op maat

Daarmee kunt u uw bereik kwalificeren, verschillende benaderingen en boodschappen testen, om de beste strategieën uit te rollen, voor een optimale inzet van uw budgetten.

... postcampagne studies

Die kunt u kruisen met onze exclusieve bereikgegevens om u meer inzicht te geven in uw klanten, de trends te ontcijferen, om zo uw volgende reclamecampagnes online en/of offline te optimaliseren.

Kortom!

Daarom kiest u de gamned! aanpak
voor uw branding campagnes!

U doet een beroep op expertise in programmatic

Ze heeft bewezen wat ze waard is in uiteenlopende activiteitensectoren en is beschikbaar dankzij gecertificeerde
multiplatform teams.

U kunt rekenen op gegarandeerde prestaties

Onze experts garanderen u resultaten naargelang uw doelstellingen en KPI's.

U Geniet
exclusief bereik

Dankzij de exploitatie van onze retail-, declaratieve en gedragsgegevens om uw segmenten in een model te gieten.

U innoveert in uw reclamekanalen

Profiteer - vaak in avant-première - van exclusieve en innoverende acties om geen businesskansen te missen.

u krijgt advies en doorgedreven opvolging

Onze gespecialiseerde teams begeleiden u met het oog op een betere expertise en het behalen van uw doelstellingen.

"
GAMNED! staat voor de combinatie van digital en de menselijke factor, van programmatic technologie onder leiding van specialisten
ten dienste van uw prestaties!

"

heb je een briefing?
een project? vragen?

CONTACTEER ONS!